4 pași simpli pentru un business profitabil

Crearea unui Magazin Online

1. Produsul

Cel mai important lucru în vânzarea online este produsul. Dacă ai deja un magazin fizic, trecerea la un magazin online este floare la ureche.

2. Publicul ╚Ťint─â

Dac─â ai g─âsit deja un produs potrivit, urm─âtorul pas este s─â ├«╚Ťi cuno╚Öti cump─âr─âtorul. Afl─â de ce cump─âr─â produsul t─âu ╚Öi treci mai departe!

3. Magazinul Online

Pasul cel mai important este crearea magazinului online perfect. Noi ne vom ocupa de crearea magazinului t─âu online ╚Öi de g─âsirea clien╚Ťilor poten╚Ťiali

4. Profit

Fa╚Ť─â de un magazin fizic, un magazin online are o marj─â de profit mult mai mare. Discut─â cu clien╚Ťii t─âi direct de acas─â, f─âr─â s─â pl─âte╚Öti chirie lunar─â.

Povestea unei
Veste Încălzite

O poveste de succes a unui magazin online din Bra╚Öov, deschis ├«n mijlocul pandemiei. Descoper─â cum a reu╚Öit un t├ón─âr antreprenor local s─â genereze o mul╚Ťime de v├ónz─âri ├«n mijlocul pandemiei:

Produsul a fost validat ├«nainte de crearea magazinului online. Validarea produsului a fost unda verde pentru investi╚Ťia ├«ntr-un magazin online. Av├ónd toate datele necesare clientul a apelat la serviciile noastre pentru dezvoltarea unui magazin online cu o optimizare SEO performant─â!

Am ajuns ├«n prima lun─â pe prima pagin─â pe Google, iar acum suntem ├«n top 3” O spune chiar antreprenorul local. Echipa noastr─â a livrat produsul ├«n timpul stabilit, ├«ndeplinind toate cerin╚Ťele clientului, printre care ╚Öi de a ajunge ├«n top 10 c─âut─âri pe Google.

Magazinul online a ├«nceput s─â genereze v├ónz─âri ├«n primele zile. Dup─â c├óteva campanii publicitare au ├«nceput s─â apar─â clien╚Ťii.

Prin mentenan╚Ťa ╚Öi suportul nostru, acest magazin genereaz─â v├ónz─âri de mii de LEI, lunar.

Pentru a valorifica fiecare vizitator a magazinului online s-au creat multiple strategii de marketing. Email marketing-ul trimite automat vizitatorilor cupoane pentru a-i transforma ├«n clien╚Ťi iar branding-ul asigur─â unicitate ╚Öi profesionalism post─ârilor pe canalele de social media.

Dezvoltarea magazinului ╚Öi customizarea sa continu─â. Astfel se garanteaz─â c─â acest magazin online va r─âm├óne ├«n topul c─âut─ârilor mereu. Inova╚Ťia este cheia spre dezvoltarea unei afaceri de succes!

Magazin Online de Veste Incalzite KronWeb

Începe să vinzi Online

Fie c─â este vorba de crearea unui magazin online, un site de prezentare sau doar un simplu logo, contacteaz─â-ne pentru cel mai bun pre╚Ť. Toate serviciile oferite includ un design responsiv ╚Öi elemente grafice pentru ca produsul final s─â fie pe placul clien╚Ťilor.┬á

Creare Magazin Online preturi

Cum func╚Ťioneaz─â un magazin online?

Oferim servicii de consultan╚Ť─â gratuit─â clien╚Ťilor.

Un magazin online este asem─ân─âtor unui site de prezentare. Acesta con╚Ťine produsele sau serviciile oferite de firma respectiv─â. Clien╚Ťii pot vizualiza produsele oferite, descrierea lor dar ╚Öi recenziile altor clien╚Ťi. Aici vizitatorii se pot transforma ├«n clien╚Ťi ╚Öi pot comanda produsele dorite direct pe site. Plata se poate face la ramburs sau direct cu cardul, prin intermediul magazinului online.

De regul─â pre╚Ťul magazinelor online variaz─â ├«n func╚Ťie de complexitate ╚Öi num─ârul de produse. ├Än medie pre╚Ťul unui magazin de baz─â ├«ncepe de la pre╚Ťul de 450 de EURO. Pentru un magazin profesional, cu un punctaj SEO ridicat ╚Öi multe produse, pre╚Ťul poate dep─â╚Öi c├óteva mii de Euro.┬á

În medie, timpul de dezvoltare a magazinelor online este de 10 zile. Acest timp poate ajunge la câteva luni în cazul magazinelor complexe, cu multe produse.

Dup─â finalizarea dezvolt─ârii, proprietarii magazinelor online primesc ├«ndrumare gratuit─â cum s─â adauge produse noi sau cum s─â modifice stocurile produselor deja existente. Se poate opta pentru diferite programe de mentenan╚Ť─â ce con╚Ťin modificarea produselor sau a stocurilor.

Un prim avantaj a magazinelor online este costul redus de ├«ntre╚Ťinere. Costul de ├«ntre╚Ťinere a unui magazin online poate fi chiar si 20 de Euro pe lun─â, o sum─â infim─â comparativ cu o chirie ├«ntr-o loca╚Ťie fizic─â.

Al doilea avantaj semnificativ sunt clien╚Ťii poten╚Ťiali. Folosind publicitate online magazinele online pot atrage sute sau chiar mii de vizitatori zilnic! Ace╚Öti viztatorii se pot transforma cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n clien╚Ťi poten╚Ťiali ce vor genera v├ónz─âri.┬á

Daca o afacere den╚Ťine ╚Öi un magazin online, implicit valoarea afacerii este mai mare. Acest lucru poate atrage investitori sau, ├«n cazul v├ónz─ârii, poate dubla pre╚Ťul de v├ónzare.

Facturile clien╚Ťilor se vor genera automat la momentul comenzii/pl─â╚Ťii.

Când un client va face o comanda în magazinul online, se va transmite un email proprietarului cu detaliile comenzii. Acesta va trebui ulterior să transmită comanda clientului. 

Oferim clien╚Ťilor o platform─â pentru a chema curierul la adresa de unde se vor trimite coletele. Prin aceast─â platform─â, pre╚Ťul complet de transport a unui colet cu ramburs este de 11-12 LEI iar timpul de finalizare de 1-2 zile lucr─âtoare.

Investește astăzi în visul sau afacerea ta!

Ești pregătit?

E╚Öti preg─âtit s─â fi posesorul unui magazin online profitabil? Daca vrei s─â afli pre╚Ťul unui magazin online┬á├«nainte s─â ne contactezi, o po╚Ťi face folosind calculatorul estimativ de pre╚Ťuri.

Site de Prezentare, magazin online sau publicitate - Kron Web

Un magazin simplu ├«╚Ťi va aduce vizitatori,┬áun magazin profesional ├«╚Ťi va aduce profit!

cropped-KronWeb-Logo-512x512-1-1.png
KronWeb ©2021

Newsletter:

┬ę2021 Toate drepturile rezervate. LEPY SOFT S.R.L. – 43369193 J08/2512/2020