Întrebări Frecvente – KronWeb

Ce este un site de prezentare?

Un site web este o reprezentare a unor informații precum texte sau imagini. Site-ul conține un fișier HTML ce înglobează informațiile afișate. Un site web de prezentare va afișa vizitatorilor detalii despre afacerea ta, echivalentul unei cărți de vizită.

Ce este nevoie pentru publicarea unui site web?

Pentru publicarea unui site web sunt necesare 3 lucruri importante. Primul este numele domeniului. Numele domeniului reprezintă adresa web unde se va regăsi site-ul tău (www.paginaMea.ro). Al doilea lucru necesar este un server, acest server va permite utilizatorilor să vadă conținutul site-ului. Ultimul lucru necesar este site-ul.

Cât costă un site de prezentare?

Prețul site-urilor web depind de complexitatea site-ului. De regulă prețurile încep de la suma de 250 de euro. Poți calcula costul unui site de prezentare folosind calculatorul nostru de prețuri. Disponibil chiar aici.

Cât durează dezvoltarea unui site web?

Timpul de dezvoltare a unui site web depinde în totalitate de complexitatea sa. De regulă un site de prezentare simplu se poate dezvolta in 3-5 zile. Acest timp poate ajunge și la câteva luni în cazul platformelor de gestiune.

Cum mă va ajuta un site de prezentare?

Un site de prezentare îți poate aduce multe oportunități. Clienții te pot găsi mult mai ușor și vor putea interacționa cu afacerea ta direct prin intermediul site-ului. Acolo vor găsi toate informațile necesare pentru a începe să lucreze cu tine. Daca deți deja un magazin, trecerea în mediul online va reprezenta o nouă etapă de dezvoltare. Vei putea vinde mai multe produse clienților online.