Crearea unui site web de prezentare

Descoper─â de ce are nevoie afacerea ta de un site web de prezentare ╚Öi afl─â cum te putem ajuta s─â atragi mai mul╚Ťi clien╚Ťi sau s─â ├«╚Ťi multiplici profiturile.

KronWeb - creare site web prezentare
Transform─â-╚Ťi afacerea ├«n mediul online

Crearea unui Site de Prezentare

1. Ideea

Ai o idee, un proiect sau o afacere? Vrei sa atragi mai mul╚Ťi clien╚Ťi ╚Öi s─â ├«╚Ťi m─âre╚Öti veniturile? Un site de prezentare te va ajuta!

2. Site Web

Ne ocup─âm de identitatea ta vizual─â, ├«╚Ťi dezvolt─âm un site de prezentare profesional ╚Öi atragem clien╚Ťi poten╚Ťiali prin publicitate online!

3. Conversie

Un site web profesional va transforma vizitatorii in clien╚Ťi. Te vei bucura de venituri mai mari ╚Öi vei putea primii feedback direct de la clien╚Ťi.

4. Timp Liber

Ocup─â-te de gestionarea afacerii iar noi ne vom ocupa de scalarea ei online. Solu╚Ťiile noastre complete vor garanta func╚Ťionarea optima a site-ului 24/7.

Clien╚Ťi noi

Un site de prezentare este echivalentul unei c─âr╚Ťi de vizit─â online. Clien╚Ťii pot interac╚Ťiona cu afacerea ta direct de pe telefon.

Valoare ad─âugat─â

Un site de prezentare profesional va ad─âuga ├«ncredere ╚Öi valoare afacerii tale. Vei putea s─â te prezi╚Ťi investitorilor ├«ntr-un mod profesional.

Interac╚Ťiune

Printr-un site web vei putea interac╚Ťiona cu clien╚Ťii mult mai simplu. Afl─â care este publicul t─âu, din ce ora╚Ö provin ╚Öi ce le place s─â cumpere din analitice.

Timp și Bani

C├ó╚Ötig─â timp ╚Öi bani printr-un site web. Clien╚Ťii ├«╚Ťi vor cunoa╚Öte produsele sau serviciile afacerii tale direct prin intermediul site-ului t─âu.

Solu╚Ťii Digitale
Dezvolt─â-╚Ťi Afacere Online

Fie c─â este vorba de un logo, un site de prezentare, un magazin online sau publicitate, ├«╚Ťi vom oferii mereu cele mai potrivite solu╚Ťii pentru tine ╚Öi afacerea ta!

Site de Prezentare

Extinde-╚Ťi afacerea la un alt nivel. Prin dezvoltarea unui site web devi mai aproape de clien╚Ťii t─âi. Indiferent dac─â business-ul t─âu ofer─â produse sau servicii, un site online va atrage un public nou c─âtre afacerea ta!

Marketing Online

Un site de prezentare ├«╚Ťi va ├«mbun─ât─â╚Ťii prezen╚Ťa online ╚Öi va cre╚Öte ├«ncrederea brand-ului iar cu ajutorul strategiilor de marketing vei putea atrage mii de vizitatori noi pe site-ul sau magazinul t─âu. Cite╚Öte mai multe:

Totul despre site-urile web

Oferim servicii de consultan╚Ť─â gratuite!

Un site web este o reprezentare a unor informa╚Ťii precum texte sau imagini. Site-ul con╚Ťine un fi╚Öier HTML ce ├«nglobeaz─â informa╚Ťiile afi╚Öate. Un site web de prezentare va afi╚Öa vizitatorilor detalii despre afacerea ta, echivalentul unei c─âr╚Ťi de vizit─â.

Pentru publicarea unui site web sunt necesare 3 lucruri importante. Primul este numele domeniului. Numele domeniului reprezint─â adresa web unde se va reg─âsi site-ul t─âu (www.paginaMea.ro). Al doilea lucru necesar este un server, acest server va permite utilizatorilor s─â vad─â con╚Ťinutul site-ului. Ultimul lucru necesar este site-ul.

Pre╚Ťul site-urilor web depinde de complexitatea site-ului. De regul─â pre╚Ťurile ├«ncep de la suma de 250 de euro. Po╚Ťi calcula costul unui site de prezentare folosind┬ácalculatorul nostru de pre╚Ťuri.

Timpul de dezvoltare a unui site web depinde în totalitate de complexitatea sa. De regulă un site de prezentare simplu se poate dezvolta in 3-5 zile. Acest timp poate ajunge și la câteva luni în cazul platformelor de gestiune.

Un site de prezentare ├«╚Ťi poate aduce multe oportunit─â╚Ťi. Clien╚Ťii te pot g─âsi mult mai u╚Öor ╚Öi vor putea interac╚Ťiona cu afacerea ta direct prin intermediul site-ului. Acolo vor g─âsi toate informa╚Ťile necesare pentru a ├«ncepe s─â lucreze cu tine. Daca de╚Ťi deja un magazin, trecerea ├«n mediul online va reprezenta o nou─â etap─â de dezvoltare. Vei putea vinde mai multe produse clien╚Ťilor online.

Implementarea acestor servicii va crește implicit valoarea de vânzare dar și profitul firmei tale!

Ce spun clien╚Ťii

Casa Elia - site de prezentare

Site-ul de prezentare pentru Casa Elia┬áa dezvoltat o mica afacere de familie iar acum se bucur─â de aproximativ 150 de vizualiz─âri zilnice. Clien╚Ťii pot vizualiza camerele pensiunii dar ╚Öi rezerva o camer─â direct pe site ├«n mai pu╚Ťin de un minut!

Filalei - site de prezentare

Filalei este un brand cu experien╚Ť─â, ├«nfiin╚Ťat ├«n 2005 ca prima shaormerie oriental─â specializat─â din Brasov. Aceast─â afacere i╚Öi prezint─â produsele delicioase direct pe site-ul web, aici clien╚Ťii pot afla toate informa╚Ťiile despre produsele oferite. Pentru cei interesa╚Ťi de francizare, site-ul prezint─â o pagin─â dedicat─â ce con╚Ťine un formular de contact ce permite comunicarea u╚Öoar─â cu investitorii poten╚Ťiali. Crearea unui site de prezentare a crescut nivelul de clien╚Ťi.

Prezentare

Indiferent de domeniul de activitate, un site de prezentare online va crește credibilitatea și popularitatea afacerii tale.

Contact

Un site de prezentare cu un formular dedicat pentru contact va u╚Öura interac╚Ťiunea cu clien╚Ťii ╚Öi partenerii t─âi.

Deschidere

Publicitatea online ├«i va ghida pe vizitatori direct c─âtre afacerea ta. Site-ul t─âu va transforma vizitatorii ├«n clien╚Ťi.

profit

Investi╚Ťia ├«ntr-un site de prezentare calitativ va fi amorsat─â ├«n c├óteva luni iar clien╚Ťii noi vor genera profit din primele zile.

Ești pregătit?

E╚Öti preg─âtit s─â ├«╚Ťi dezvolt─âm o prezen╚Ť─â online solid─â pentru afacerea ta? Dac─â vrei s─â afli pre╚Ťurile serviciilor noastre ├«nainte s─â ne contactezi, po╚Ťi folosi calculatorul estimativ de pre╚Ťuri.

Site de Prezentare, magazin online sau publicitate - Kron Web

┬ę2022 Toate drepturile rezervate. LEPY SOFT S.R.L. – 43369193 J08/2512/2020