Afl─â chiar acum

Cum te poate ajuta publicitatea online?

Clien╚Ťi

Afacerea ta are nevoie de mai mul╚Ťi clien╚Ťi? Vrei s─â scalezi ╚Öi s─â promovezi afacerea? O campanie publicitar─â te poate ajuta!

Vânzări

Ai un magazin online dar nu au ap─ârut ├«nc─â primii clien╚Ťi? Vrei s─â generezi mai multe v├ónz─âri? Publicitatea online te ajut─â s─â ajungi la clien╚Ťi poten╚Ťiali!

Vizualiz─âri

Ai deja un site web dar ├«╚Ťi lipsesc vizualiz─ârile sau utilizatorii? Atrage chiar acum vizualiz─âri pe site-ul t─âu prin diverse campanii publicitare.

Audien╚Ť─â

Ai o pagina de Facebook sau Instagram și ai nevoie de mai multe like-uri? Ai nevoie să apari primul pe Google? Publicitatea te va ajuta.

Cum ├«i ajut─â publicitatea online pe clien╚Ťii no╚Ötri?

Clien╚Ťii no╚Ötri folosesc canalele de publicitate pentru a-╚Öi promova produsele sau serviciile pe Google, Facebook ╚Öi Instagram. Publicitatea online le┬á aduce mii de vizualiz─âri lunare iar magazinele online transform─â vizitatorii ├«n clien╚Ťi. Peste 30% din v├ónz─âri provin din canalele publicitare. Descoper─â experien╚Ťa clien╚Ťilor.

Publicitate Online si SEO - KronWeb

Cum func╚Ťioneaz─â promovarea online?

Oferim servicii de consultan╚Ť─â gratuit─â clien╚Ťilor.

Publicitatea online, cunoscut─â ╚Öi sub numele de marketing sau marketing online este o form─â de promovare online pentru a atrage clien╚Ťi sau a transmite un mesaj c─âtre un public ╚Ťint─â. Este des ├«ntlnit─â pe diverse platforme sociale pentru a genera venit.

Publicitatea online nu este a╚Öa costisitoare cum se crede. Se pot crea campanii publicitare de la suma de 5 LEI/zi. Aceast─â sum─â poate ajunge ╚Öi la c├óteva mii de LEI lunar pentru campaniile de marketing ce ╚Ťintesc o conversie mare. Media firmelor din Rom├ónia ce folosesc promovare online este de 200-500 EURO/lun─â.┬á

Marketing-ul este procesul de identificare a clien╚Ťilor ╚Öi a nevoilor acestea iar publicitatea este ac╚Ťiunea de a promova anumite produse ori servicii. Cu alte cuvinte, publicitatea este o component─â a marketing-ului. Pentru o performan╚Ť─â ridicat─â companiile publicitare trebuie s─â se foloseasc─â de amandou─â componente.

├Än func╚Ťie de munca ce trebuie depusa (materiale publicitare, imagini, texte) dar ╚Öi de bugetul ╚Öi ╚Ťinta afacerii, KronWeb va calcula o sum─â lunar─â aferent─â serviciilor oferite.

Pentru campaniile eficiente este nevoie de brand-ul firmei. Acest brand este compus din culorile firmei, logo-uri ╚Öi imagini reprezentative. Cele mai eficiente metode de publicitare sunt link-urile c─âtre un site web, din acest motiv recomand─âm clien╚Ťilor s─â ├«╚Öi creeze o prezen╚Ť─â online ├«nainte de a apela la marketing.

Publicul ╚Ťint─â este o component─â necesar─â a campaniilor de promovare. Pentru a ne adresa unui public c├ót mai interesat de produsele sau serviciile promovate vom avea nevoi de c├óteva detalii despre clien╚Ťii deja existen╚Ťi a afacerii.

Atrage chiar ast─âzi mai mul╚Ťi clien╚Ťi c─âtre afacerea ta

Magazin Online

Vrei s─â ├«ncepi s─â vinzi produse online f─âr─â alte costuri precum cele de chirie sau electricitate? Po╚Ťi ├«ncepe s─â vinzi online de ast─âzi produsele tale ├«ntr-un mod profesionist ╚Öi de ├«ncredere. Firma noastr─â ├«╚Ťi va crea magazinul visurilor tale, preg─âtit s─â v├ónd─â ╚Öi s─â genereze profit!

Site de Prezentare

Extinde-╚Ťi afacerea la un alt nivel. Prin dezvoltarea unui site web devi mai aproape de clien╚Ťii t─âi. Indiferent dac─â business-ul t─âu ofer─â produse sau servicii, un site online va atrage un public nou c─âtre afacerea ta!

cropped-KronWeb-Logo-512x512-1-1.png
KronWeb ©2021

Newsletter:

┬ę2021 Toate drepturile rezervate. LEPY SOFT S.R.L. – 43369193 J08/2512/2020